MENTORPROGRAM

Mindful Manifest

AHOL A SAJÁT, TUDATOS ÉNEDET FEJLESZTED

kézbeveszed életed irányítását, kialakítod a saját rutinodat és összekapcsolod szándékaidat a jövőbeni céljaiddal.

Készen állsz egy olyan életre, amire mindig is vágytál?

Egy mentorprogram Neked

Ha egy erős, ambíciózus, tudatos nő vagy, aki a saját értékrendje szerint akar élni, amelyhez minden megvan benne, s ezért természetesen mindent meg is tesz. Aki készen áll felfedezni Önmagát és kialakítani napi rutinját egy könnyed, autentikus, jobb életért.

Tudatosan. Szárnyalva. Tiszta szándékkal. A jelenben, saját igényeidre szabva. 

Ez egy igazán misztikus nap ahhoz, hogy újra elindulj, s tegyél valamit az álmaidért. Nem igaz?

Gyere velem

MIT KAPSZ, AMITŐL ALAPJAIBAN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED MINŐSÉGE?

Egy teljesen rád szabott mindfulness stratégiát és ami még fontosabb, egy gondolkodásmódot, hogy kihasználva a szuperképességeidet és erőforrásaidat, magabiztosan és könnyedén lépdelj előre a megvalósítás során.

Minden megvan benned hozzá

Tudatos tervezés

Haladsz az úton

Belső erő & Bátorság

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Öröm & Hála

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mindful Manifest

Mit szólnál ahhoz, ha még idén játszva elsajátítanád a manifesztáció minden fortélyát, hogy 2024-re végre magabiztos saját lábakon állj, és kérdés nélkül egyedül is végig tudj haladni a célodhoz vezető úton, és érd el mindazt, amit kitűztél magad elé. 

Gyakorold a tudatos teremtést, kezdj el még ma dolgozni az álmaidon, hogy 2024-re már komoly mérföldkövek állhassanak mögötted és általuk elérhesd céljaidat és legmerészebb álmaidat.

Tarts velem, és megtanítom Neked, hogy hogyan hagyj fel egy életre a negatív, önszabotáló gondolatokkal, hogyan légy erős megvalósító és mit tegyél azért, hogy a vágyott víziód életre keljen, görcsös hajszolás és rohanás nélkül, kiegyensúlyozottan.

A céljaid kitűzésétől eljutunk odáig a közös alkalmak során, hogy pontosan tudod majd, mit és hogyan szeretnél elérni, milyen területeken, milyen eszközökkel, hogyan nézz szembe az elakadásokkal, mi lesz a megvalósító stratégiád, és még a work-life balance összhangjára, a mentális egészségedre is figyelmet fordítunk.

Ismerj meg közelebbről

Szia, Liz vagyok. A közös munka során átadom neked azokat a tippeket és nézőpontokat, amelyek nekem segítettek akkor, amikor céljaim megvalósításának küszöbén álltam, kiégés utáni életmódváltást követően szakmát váltottam, rengeteget tanultam, majd önbizalomhiánnyal küzdve és félelemmel a szívemben tettem a dolgom, hogy végre olyan életet élhessek, amire mindig is vágytam.

Az a célom, hogy az időhiány, a kudarcok, vagy az önismeret hiánya ne szabjanak gátat az álmaid elérésének.

Neked is szívesen megmutatom, hogyan tudtam a semmiből elindítani és felépíteni kisgyermek mellett a vágyott életemet. Legyen szó akár az online, helyfüggetlen vállalkozásomról, az életmódváltásomról, a versenyzésben elért eredményeimről, vagy akár a hivatásomról.

Az elmúlt években alaposan körüljártam a nők mentális és lelki nehézségeit és akadályait, s a kudarctól való félelem, a belső erő és kitartás hiánya, az önbizalomhiány okozta elengedés, illetve az idő és fókusz problémák fej-fej mellett haladnak.

Ha együtt dolgozunk, nemcsak abban leszel biztos, hogy milyen eszközöket és feladatokat építs be a napi rutinodba, de tisztán látod az utat is, hogy a célodat milyen lépéseken haladva érheted el.

Ezt fogom megtanítani neked, amikor együtt dolgozunk: kialakítani és megszilárdítani a módszereket, amik segítségével számodra is varázslattá válik a teremtés.

Van egy különleges álmod, de folyton elakadsz a megvalósítással?

Még, ha nehézségek is állnak az utadban, sem kell lemondani a vízióidról. Tény azonban, ha az eredményt látni szeretnéd, ahhoz nem elég néha nekilátni és az intuíciódra hagyatkozva tervezgetni, hanem igenis következetesen és tudatosan tenni kell.

Nincsen sem végleges, sem univerzális megoldás, ami mindenkinek egy csapásra segítséget nyújt. Van viszont egy lépésről lépésre, tapasztalatokból és szaktudásból kialakított út, amire érdemes rálépni.

Láttam és látom milyen a kezdetektől nekilátni, ahogy azt is, hogy milyen évek után is elveszettnek érezni magunkat és megtorpanni.

Válts perspektívát, hagyj fel a kifogásokkal, hogy miért nincs időd, vagy erőd.

A mentorprogram során hétről-hétre kristályosodik ki a célodhoz vezető út, tűnnek el az akadályok, és a segítségemmel olyan kontroll alatt haladhatsz, amely során nem tévedhetsz el.

TUDOM, HOGY KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA!

Már minden a kezedben van ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél.

Megmutatom, hogy hogyan használd.

Mielőtt azt mondanád, hogy ez neked úgysem fog sikerülni, inkább neki sem állok, tudnod kell, hogy 6 éve még egy multinál ültem a kiégés szélén, nem látva a menedzseri teendőktől.

Mostanában mégis úgy érzed, hiányzik az életedből ...

A belső erő, az energia, a motiváció, ami igazán szolgálhatná a víziódat.

Tudom, mit érzel.

Segítek kialakítani és fenntartani a mindfulness öngondoskodás rutinodat, hogy önmagad jobb verziójává válhass, egy könnyedebb és autentikusabb élet érdekében.

Tudod, hogy szükséged van a változásra, mégis azon kapod magad, hogy tele vagy kifogásokkal és a saját prioritási listád alján szerepelsz? AKKOR TUDNOD KELL, HOGY…

Pontosan tudom, hol keressem a megoldást a problémákra az induló vagy nehézkesen haladó manifesztációs folyamatokban. Hiszen az ügyfeleim is pontosan ezekre keresték a megoldást, mielőtt elkezdtük a közös munkát. Saját magunknak is is le kell követni mindazt a növekedést, amit időközben elérünk.

Önismeret és a lehetőséget adó technikák nélkül igen nagy a veszteni valónk, tervezés nélkül pedig nem tudunk lépést tartani a folyamatosan felmerülő akadályokkal szemben.

Láttam és tapasztaltam, mekkora eredménybeli növekedést ad, ha segítő kézzel együtt haladhatsz. Nem beszélve az érzésről, amikor viszont látod önmagadat egy pozitív, kitartó, türelmes és stresszt pozitívan kezelő személyiségként, aki átlendül az akadályokon.

Ezért lettem mindfulness manifesztációs mentor, hogy lelket öntsek a víziód életre keltésébe. Segítek visszatalálni a céljaidhoz.

Itt az idő, hogy elindulj az úton.

Végre egy tudatos napi rutint szeretnél, de nem sikerül a mindennapjaid részévé tenni?

Megmutatom a legszebb szokásokat a jóllétedért és a céljaid eléréséért. Mindfulness technikák és wellbeing gyakorlatok, azokra a napokra is, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, nyomaszt a sok teendő és a kétségeid. Hogy igenis legyen akár csak 10 perced önmagadra.

Itt az idő, hogy felébreszd a belső erődet, amely segít kihozni belőled a magabiztos, tudatos Megvalósítót!

Gyere, nézd meg, milyen megoldásokkal tudok segíteni Neked!

Vágysz rá, hogy rendben légy önmagaddal, hogy érezd, jó irányba haladsz? Szeretnéd az önismeretedet, öngondoskodási rutinodat fejleszteni, a mindennapjaid részévé tenni?

Szeretnéd önmagadat fókuszba helyezni?

OKÉ, RENDBEN! DE MÉGIS HOGYAN?

Máris mutatom

CÉLJAID KITŰZÉSE

Itt az ideje tisztán látni a vállalkozásodban rejlő erőforrásokat, képességeket és a felszín alatt rejlő kincseket. A program során nem csak felszínre hozzuk ezeket, hanem képes leszel használható energiává alakítani és tudatos pozícionálásra használni a kis bolygód sajátosságait.

A FOLYAMAT KIDOLGOZÁSA

Ugyan nincsen univerzális megoldás, de éppen ebből kovácsolunk előnyt. Tudatosítod, hogy hol helyezkedsz el a többi bolygóhoz képest és hogyan profitálhatsz a különbözőségeidből. Segítek elintegetni a versenytárs és az imposztor-szindróma kifejezéseket, helyette megtanulod a közönségedet közösséggé formálni.

TERVEZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS

Fáj a szívem, amikor a tényleges potenciál kihasználása helyett félmegoldásokra kényszerül egy vállalkozó. Lehetsz szívvel-lélekkel büszke a vállalkozásod minden apró négyzetcentiméterére, mert az tetőtől talpig a saját kidolgozott koncepciódon alapszik. Szintet lépünk, fenntartható megoldásokat és élményt tervezünk.

Milyen eszközöket használunk

6X60 PERC KONZULTÁCIÓ (+A FELVÉTEL): a mindfulness hátterével

FELADATOK, MUNKAFÜZETEK, TÁBLÁZATOK: segítenek az elméletet a gyakorlatba átültetni

HÁZI FELADATOK: hogy hétről-hétre gyakorolj

FOLYAMATOS EMAILES KAPCSOLATTARTÁS: a konzultációk között, visszacsatolásokkal a feladatmegoldásokra

MINDFUL MANIFEST MUNKAFÜZET: sorvezető és napló az utad során

IRÁNYMUTATÁS: inspiráció, emlékeztetők, megerősítések

A SHOP TERMÉKEIRE 20% KEDVEZMÉNY: egyszer beváltható

Miért fontosak a sablonok, útmutatók és kiegészítő anyagok?

Munkám során hamar egyértelművé vált az útmutatók, tervezők szükségessége, így a mentorprogramom mellé sablonok, táblázatok készültek, amik nem csak vonalvezetőként, de inspirációnak is tökéletesek. Imádom a mindfulness online anyagokat, mindig újabb-és újabb munkafüzettel készülök.

Önállóan, a konzultációk után is könnyedén tudod használni őket. Segítségükkel könnyedén beépítheted a napodba a rutinokat, írhatsz a hálanaplódba, követheted szokásaidat, megtervezheted a napjaidat, megismerheted az ásványok tulajdonságait.

Mi lesz a kezedben a program végén?

A konzultációk után önállóan használható anyagokkal segítelek, így azonnal a gyakorlatba ültetheted és folytathatod.

Az öngondoskodás nem öröm, hanem egy nemkívánatos, állandóan halogatott feladat a végetnemérő to do listádon?

Nagyszerűen fogunk tudni együtt dolgozni, ha..

01

02

03

04

Nem neked való a program, ha..

S a végén ...

Ilyen érzés

VÁLASZD KI A CÉLJAIDHOZ ÉS IGÉNYEIDHEZ LEGJOBBAN ILLŐ SZOLGÁLTATÁSOMAT.

Így tudunk együtt dolgozni

Mindful Manifest Basic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1:1 konzultáció, 1×60 perc időtartamban. (kérés esetén választott óraszámban)

Online találkozó, google meet formájában

Harmonika tartalom
Harmonika tartalom
Harmonika tartalom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Harmonika tartalom
Harmonika tartalom

Egyéni konzultáció

16 000 FT (AAM) (1 ALKALOM: 60 PERC)

Úgy érzed, elakadtál, s nem tudod, hogyan valósítsd meg a kitűzött céljaid, nem jutsz egyről a kettőre a rutinok, öngondoskodás, halogatás és nehézségek kapcsán? Hiába teszel meg mindent, nem érzed az eredményét és egyhelyben toporogsz, vagy feladod?

Szeretnél elindulni az úton, de nem tudod, hogyan kezdj neki és mikor? Ha az idő és a kitartás, önbizalom hátráltat és szükséged van egy segítő kézre, itt vagyok. Az 1:1-es egyéni konzultációkon rád fókuszálva olyan iránymutatást kapsz, amellyel valóban haladhatsz és lépésről-lépésre tudsz előre tervezni.

A tanácsadás után kiegészítő anyagokkal segítelek és tippeket is adok a tervezéshez, hogy még következetesebb legyen a haladásod.

Az egy órás konzultáció keretén belül az igényeid alapján átbeszéljük, melyek számodra a leghasznosabb mindfulness technikák, hogyan működnek, és mire figyelj a tervezésnél.

1:1 konzultáció, 1×60 perc időtartamban. (kérés esetén bővíthető, választott óraszámban)

Online találkozó, google meet formájában

Kiegészítő anyagokkal segítelek a konzultáció után.

Ötleteket, tippeket adok.

A SHOP TERMÉKEIRE 20% KEDVEZMÉNY: egyszer beváltható

NEM VAGY BIZTOS ABBAN, HOGY NEKED VALÓ A PROGRAM? VAGY NEM TUDOD, MELYIKET VÁLASZD?

Írj nyugodtan, és segítek. Ha bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, itt érhetsz el: info@limaaya.hu

Itt az ideje, hogy újra elindulj álmaid útján,

hogy megfogalmazd szándékaidat, vedd a bátorságot, fókuszálva a jelenre.

Hogy végre azt az életet éld, amit igazán szeretnél. Egy számodra önazonos, autentikus, könnyedebb életet.

Kívánom, hogy megtapasztald, milyen igazán felemelő érzés az, amikor szárnyra kapsz, élettelteli energiával…

Az én szívbéli szándékom, hogy abban segítselek, hogy újra szabadon érezz, lélegezz, ….

Hiszek abban, hogy minden megvan benned ehhez. Csupán meg kell nyomni a START gombot.

Szeretettel, Liz