SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1270 Ft

10 000 FT FELETT INGYENES A SZÁLLÍTÁS.

A limaaya.hu weboldalon található termékek kiszállítása és kézbesítése a GLS Futárszolgálattal történik, Magyarország egész területén. A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat a piacon, megbízható átfutási idővel és rugalmas egyéni, megoldásokkal.

Termékeinket akár három napon belül megkaphatod (de a jelenlegi helyzet miatt ez megnövekedhet), futárunk általi házhozszállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. 

A termékek szállítási időpontját a vásárlás folyamatában tudhatod meg, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás pontos időpontjáról e-mailen és sms-ben is kapsz tájékoztatást.

*Az időben történő feladásért tudunk felelősséget vállalni, a futárszolgálat esetleges késedelmeiért nem.

A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelőhöz, azonban a termékeink a megrendelést követően (a pénz beérkezését követően) kerülnek elkészítésre, így minden esetben számolni kell az elkészítési idővel.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. 

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon követési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

BANKI ÁTUTALÁSSAL

Banki átutalással van lehetőséged fizetni. 

A megrendelés csak az átutalást követően lesz érvényes. Az átutaláshoz szükséges adatok a számlán találhatók.

UTÁNVÉTTEL

Van lehetőséged utánvéttel is fizetni a gls futárszolgálat által.

FIZETÉS SIMPLEPAY SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Simplepay elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. 

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

Bővebb információ a kártyás fizetésről az alábbi linken érhető el: http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf