Limaaya Mindful Lifestyle

VALÓSÍTSD MEG VÉGRE AZ ÁLMAID!

SZÁNDÉKMEGHATÁROZÁS KIHÍVÁS

2022. november 7-11.

Az 5 napos Ingyenes Szándékmeghatározó Mindfulness kihívás alatt megmutatom Neked, hogyan szabadítsd fel a belső erődet, amire feszült, válságos időkben még nagyobb szükséged van, mint valaha. Fordítsd a sok negatívat pozitívvá!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Add meg itt a címsor szövegét

Szeretnél végre az álmodra fókuszálni és félelmek nélkül, céltudatosan haladni a megvalósítás felé? ✨ Számos külső körülmény képes visszahúzni és elvonni az energiáidat. 😔 De itt az idő, hogy végre tudatosan cselekedj. 🔥

Az 5 napos Ingyenes Megvalósító Kihívás alatt végigvezetlek,

  • hogyan tartsd a fókuszod a célodon,
  • hogyan ne omolj össze a nehézségek miatt,
  • milyen eszközökkel haladj kiegyensúlyozottan, lépésről-lépésre, s tarts ki a végsőkig.

Nehézségek mindig is lesznek, csakis magadra számíthatsz. De most elindulhatsz egy inspiratív, támogató közösségben, a megfelelő eszközökkel és tippekkel, amelyekkel megállíthatatlan leszel.

Ahhoz, hogy 2023 a legjobb éved legyen, már ma tenned kell az álmodért.

Segítek, hogy szívvel-lélekkel megismerd szándékaid, s 2023 már csak megvalósításról szóljon. Nehéz időszakot élünk, jövőre sem lesz ez másképp. De a céljainkról nem mondhatunk le. Merj lépni és tudatosan felkészülve, magabiztosan járni az utadat nap-nap után. 💪

Köteleződj el már most az év végi nagy hajrá előtt, hogy kiegyensúlyozottan léphess az új évbe.

Ez egy kitűnő alkalom arra, hogy megtaláld az egyensúlyod, a motivációd, fókuszálni tudja a célra, amelytől minden egyes nap megdobban a szíved. Számos gyakorlatot és eszközt kaphatsz ahhoz, hogy még eltökéltebben tegyél a céljaid megvalósulásáért. ❤️

🧘‍♀️Érezd magad jól a bőrödben, kellő nyugalommal tegyél a céljaidért, stressz és görcsösség, türelmetlenség nélkül,

👉A Szándékmeghatározás Kihívás egy olyan mentális löketet ad, amely segít átlendülni a problémákon, elindulni, sőt energiát és lendületet ad, valamint időt takarít meg neked.

Mi az a cél, amit igazán szeretnél, hogy megvalósuljon? ✔️

A kihívás által nem csupán tisztábban látod majd a célod, hanem megalapozod a hozzá vezető utat a kitartás, kiegyensúlyozottság és érdekében. Megalkotjuk a tervet, lesz egy útmutatód magadtól magadnak. 🎯

Ne mondj le róla, csak mert eddig nem sikerült elérni. Állj bele a célodba, és tegyél érte, indulj el most, hogy jövőre már ott lehess, ahol lenni szeretnél.

MOTIVÁLATLANSÁG, IDŐ-, ÉS ÖNBIZALOMHIÁNY, NULLA ÉNIDŐ, BELSŐ-, ÉS KÜLSŐ KÜZDELMEK?

Ha magadra ismertél, akkor az 5 napos INGYENES megvalósító mindfulness kihívásom Neked szól! 💗

Határozd meg szándékaid és tedd meg az első lépést céljaidért. Hozdd vissza a LENDÜLET-et az életedbe!✨

👉Mi vár Rád az 5 nap alatt?

☑️ Bónusz tippeket és anyagokat, eszközöket kapsz minden nap, amelyeket a kihívás után egyedül is használni tudsz, s nem térsz le az útról.

☑️ Megtanulhatsz tudatosan élni, kiegyensúlyozottan tervezni, a megfelelő szokásokkal a célodon tartani a fókuszt, közben megélni a jelent, jól lenni.

☑️ 5 napon keresztül motiváljuk egymást egy inspiratív, támogató közösségben, megtanulsz kis lépésekkel haladni, számos ötlettel és iránymutatással gazdagodsz.

☑️ Csupán napi 10 perc ráfordítással lendületet kapsz, megtalálod a belső motivációd, inspirálódsz, cselekszel, rutinokat alakítasz ki, stresszmentesen, kiegyensúlyozottan haladsz előre. Megalkotod a tervet, lesz egy útmutatód magadtól magadnak, hogy elérd a célod.

A kihívás neked szól, ha

Szeretnél véget vetni a halogatásnak, és kitartani ki a céljaidért? 💥

Eddig mindig elakadtál a megvalósításban? Komolyan gondolod, de nem tudod a hogyan-t, hajlandó vagy időt, energiát belefektetni és lépéseket tenni, de eddig meggátoltak a külső körülmények, az időhiány, vagy a negatív gondolatok? Háttérbe szorítod önmagad és a vágyaid? Te vagy az utolsó a sorban? 😔

Rohansz a célod felé, de nem élvezed az utat? S, valahogy sohasem jutsz el odáig? 🤷‍♀️

Ne hagyd, és kezdj el tenni önmagadért és az álmaidért. Éld meg a jelent, jusson időd rendszeresen az apró lépésekre. 💪

Én segítek megerősíteni az önbizalmadat, hinni önmagadban, átlátni a káoszt, a megfelelő eszközökkel tudatosan tervezni, vagyis, MEGVALÓSÍTÓVÁ válni.