Manifest meditation aroma karkötő vadnarancs illóolajjal

4 490 Ft

Kézzel készült, speciális gumis damilra fűzött karkötő 8 mm zöld tigrisszemmel, howlittal, szantálfával és rosegold színű hematit köztesekkel, illetve 1 ml vadnarancs esszenciával.

Az aroma vagy diffúzor karkötők egyedi és stílusos kiegészítők, amelyek kombinálják az ékszerek és az aromaterápia előnyeit. Egy vagy több porózus gyönggyel vagy fa gyönggyel  (pl. lávakő, szantálfa) rendelkeznek, amelyek az illóolajokat elnyelik és így hosszan tartó illatot árasztanak. A viselőjük egész nap élvezheti az illóolajok kellemes aromáját, miközben a karkötő különleges megjelenést kölcsönöz neki.
Ideálisak stresszkezelésre, hangulatjavításra és a mindennapi kényeztetésre, mivel a választott illóolajok és karkötőket alkotó ásványok különböző élettani hatásokkal rendelkeznek – ezáltal segíthetnek a mindennapi élet kihívásainak kezelésében és az érzelmi egyensúly megtartásában is.

A hozzá tartozó esszenciával támogat az utadon, bárhol is jársz épp. 

Vadnarancs illóolaj: A vadnarancs megtanítja nekünk, hogy mi a bőség valós jelentése. Arra ösztönöz, hogy elengedjük a szűkös gondolkodás minden formáját; félelmet, merevséget, idegességet, munkamániát és azt a hitet, hogy valami nem elegendő “számomra nem juthat belőle”. Emlékeztet arra, hogy a természet forrásai bőségesek, kiapadhatatlanok. Megtanít, adni úgy, hogy ne várjunk cserébe semmit. Segít megérteni, hogy határtalan megoldás van a problémákra és nem kell félelemben élni. Támogat abban, hogy higgyünk a valós önmagunk szerinti életben. 

Tigrisszem: A tigrisszem a 12 mesterkristály egyike. Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Segít a tervezésben, a továbbhaladásban, az álmaink megvalósításában. Meditációs kő, erősíti a harmadik szemet, azaz segíti a megérzéseinket, erősíti az intuíciós képességeinket. Erőt, akaratot, bátorságot és önbizalmat ad, vigaszt nyújt megpróbáltatások idején. Segít koncentrálni, csillapítja és helyreigazítja az elmét. Tisztánlátás, helyes döntések meghozatala, intuíció, negatív energiák távoltartása, az elme csillapítása, produktivitás, koncentráció jellemzi. Segítségével megértjük, mik azok a problémák, amelyek blokkot okoznak az életünkben. Viselve vagy magunknál hordva egész nap védelmet nyújt a negatív energiák ellen. A napfonatcsakra köve, segít eloszlatni a félelmet és kétségbeesést. Figyelmeztetés: Savakra érzékeny. Tartsunk kisebb szüneteket viselése közben.

Howlit: A howlit megnyugtat és lecsillapít. Megnyitja elménket, fejleszti az intuitív képességeket. Ambíciók megfogalmazására és az álmok követésére sarkall. A türelem és a nyugalom köve. Belső nyugalmat hoz, elűzi a stresszt és megnyugtatja a feszült elmét. Nyitottá tesz, támogat és bátorít a változás időszakában, amikor több biztonságra és biztos alapokra van szükséged. Kitűnő kő meditációhoz. Támogatja a blokkok feloldását, hogy szembe szálljunk a gátló félelmeinkkel. Önbecsülés, önszeretet és a magabiztosság megerősítése mellett arra ösztönöz, hogy életünk önállóan irányítsuk. Segít megbékélni magunkkal és a világgal. Segíti a nyugodt alvást.

Szantálfa: A szantálfa ez egyik legkülönlegesebb nyugtató, spirituális tulajdonságokkal bíró fa, mely sajátos, jótékony tulajdonságokkal rendelkezik. Illata stresszoldó, elűzi a negatív gondolatokat, s pozitív energiát biztosít. Csillapítja a fejfájást. Az ájurvéda évezredek óta használja számtalan betegség kezelésében és megelőzésében. Összekapcsolja, egyensúlyba hozza a csakrákat. Meditációs gyakorlatok közben segíti a képzeletet, tisztítja a harmadik szemet. Segít az egyénnek elmélyülni meditációs gyakorlatában. Megőrizve természetes szépségét, valódi illata soha nem illan el. „A hinduizmusban tradicionálisan szent faként tisztelik, vallási szertartások során használják. A buddhizmusban úgy vélik, hogy a szantálfa illata átalakítja az ember vágyait és segít fenntartani az ember éberségét a meditáció során. A hinduizmusban és az ájurvédában a szantálfáról úgy tartják, hogy az egyik legközelebb álló az istenihez. Így ez az egyik leggyakrabban használt növény a szent elemek között a hindu és védikus társadalmakban.”

Hematit: Földel és megerősíti kapcsolatunkat a földdel, növelve ezzel biztonság- és magabiztosság érzetünket. Megvéd a negativitástól, erőt, bátorságot, állhatatosságot és életenergiát ad. Erőt és védelmet nyújtó kő, energiája stabilizál, s segít megszabadulni a szorongástól. A gyökércsakra köve. Távol tartja a negatív energiákat, bátorságot ad, segíti kusza gondolatainkat rendezni. Úgy tartják, hogy javítja az életminőséget, fokozza az akaraterőt, s a megbízhatóságot. Fejleszti a túlélési képességeinket. Javítja az összpontosítást, s erősíti az emlékezetet.

Hogyan add meg a karkötőd méretét?

Mérd le szorosan, ráhagyás nélkül a csuklódat, majd ezt a méretet add meg számunkra. Mi ebből tudni foguk, mekkora karkötő készüljön neked. Kisebb, közepes/átlagos és nagyobb csuklóméret is választható.

 

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és orvosi kezelések helyettesítésére. Viselője teljes felelősséget vállal az általuk hozott eredményekért.*

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10 000 Ft felett

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 10 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Számunkra te vagy a legfontosabb, így bátran kereshetsz minket, válaszolni fogunk. Írj üzenetet facebook oldalunkon, vagy küldj emailt az info@limaaya.hu címre.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLA

További kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek számodra

Többféle utat választhatsz. Egyik lehetséges mód az intuíció: amikor a megérzéseid vezetnek, s egyszerűen csak tudod. Meglátod, és megkedveled. Vagy akár az ékszer választ ki téged, s pont azon a területen fog támogatni, ahol épp szükség van rá.

Egy másik módszer, amikor a szándékod, céljaid, pozitív elhatározásaid alapján döntesz, vagy akár az ásványok jótékony hatásainak tekintetében.

Szépségük, színük alapján is megtalálhatod, amelyek számodra vonzók, amelyek tetszenek.  

Bármelyik szempont alapján is választasz, az lesz számodra a megfelelő. Viselésükkel megtöltöd őket energiával, ettől válnak sajátoddá. Vedd a kezedbe, hangolódjatok egymásra, s olyan energiákkal töltöd fel, amelyek számodra szükségesek, fontosak, amilyen irányba szeretnéd, hogy változzon az életed, amilyen célt el szeretnél érni vele.

Az ásványékszerekkel kiemelt figyelemmel kell bánni a kézi csomózási technika, valamint az ásványkövek különleges tulajdonságai miatt.

Ékszerdobozban, vagy a tasakjában érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Fürdés és zuhanyzás előtt mindig el kell távolítani őket.

A malák bojtjait semmiképpen se érje víz, ne próbáld meg kifésülni.

Tisztítására és feltöltésére a legalkalmasabb a telihold és a nap fénye.

Kérünk, olvasd el a részletes Ékszerápolási útmutatónkat.

Amennyiben bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

Kérünk, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Ápolás és tárolás menüpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön.

A márka szépsége, hogy minden egyes darab kézzel készül, ezért a különböző ékszerek máshogy nézhetnek ki. Az ásványkövek valódi, természetes voltuk miatt forma, alak, szín és méret tekintetében eltérhetnek egymástól és a képen látottaktól.

Az alapanyagokat és összetevőket gondosan kiválasztott nagykereskedésekben szerezzük be, ezzel biztosítva a magas minőséget, s az ásványok természetes, valódi mivoltát.

A kollekció megalkotása tudatosan, az ásványkövek jótékony hatásainak figyelembevételével történik.

A megfelelő körülmények megteremtésével, a legnagyobb szeretettel, gondos odafigyeléssel és precizitással dolgozunk.

Minden teremékünk egyedi tervezésű, amelyet kézzel készítünk. Minden termékünk a Limaaya márkához tartozó védett termék. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel az alkotói folyamat során.

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is.

Ékszerdobozunk bio műanyag és ékszertasakunk 100% pamutvászon anyagból készült.

Termékeink kiegészítőinek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai kisvállalkozókat, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító kézműves alkotókat és termékeiket.

Környezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra számotokra.