Akció!

New Adventure

16 900 Ft

Elfogyott

Kézzel készült, csomózott 108 szemes mala 6mm és 8mm labradorittal és rudrakshával, 12mm lávakő guruszemmel és barna bojttal.

Labradorit: A labradorit támogatást nyújt a változó időszakokban, öntudatossá és intuitívvá tesz. Védelmező kő, távol tartja a nem kívánt energiákat. A megvilágosodás köve. Segít újra átélni a gyermeki lelkesedést, ötletgazdagságot, kreativitást. Fejleszti az intuíciót. Segít szétoszlatni az illúziót, ezáltal tisztán a célra, a valóságra tudunk koncentrálni.  Segít feloldani az érzelmi blokkjainkat, igazi érzelmi mélységet közvetít. Tökéletes kő újrakezdések esetén, s támogat életed kalandjaiban.

Rudraksha: Tudományos kutatások bizonyítják,

-biokémiai folyamatok és elektromágneses tulajdonságai által gyógyító erejű

-egészséges, békés, boldog tudatállapot elérése

-stresszoldó hatású

-erősíti az önbizamat, nyugodt elmét és jóllétet biztosít

-pozitív érzelmek serkentése, pozitív gondolkodás

-öngyógyító folyamatok

Spirituális jelentősége hatalmas,

-magas rezgésű energiákat közvetít

-kiegyensúlyozza a csakrákat és az ájurvédikus dósákat

-távol tartja a negatív hatásokat, védelmez

-testi és mentális problémák megoldásában támogat

-meghosszabbíthatja az életet

-nyugalom, lelki fejlődés, önmegvalósítás

Lávakő: A gyökércsakra köve, mely stabilitást ad, biztonságérzetet és sokkal pozitívabb életszemléletet hoz neked. Aktiválja belső erőtartalékaid, fokozza a kitartásod és a magabiztosságod. Segít változtatásokat véghezvinni az életedben és tiszta gondolkodást, megértést hoz. Segít félelmeid megsemmisítésében, elűzi a pesszimista gondolatokat. Földelő tulajdonságú, ezáltal az érzelmek megnyugtatására képes. Társad lesz az átalakulás és a megújulás során, utat mutat. Erősíti kreativitásod, ösztönzi a szellemi szabadságod, elősegíti a belső békéd. Motiváló és inspiráló kő. Energizáló, méregtelenítő hatása van, biztosítja az egyensúlyt a szervezetben. A lávakő a vulkanikus kőzetek családjába tartozik. Évszázadok óta alkalmazzák gyógyító, energetizáló és erőt adó hatása miatt. Használják masszázsokhoz is felhevítve, mely oldja a stresszt, lazítja az izmokat. Meditáláshoz kiváló.

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és orvosi kezelések helyettesítésére. Viselője teljes felelősséget vállal az általuk hozott eredményekért.*

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft felett

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 20 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Számunkra te vagy a legfontosabb, így bátran kereshetsz minket, válaszolni fogunk. Írj üzenetet facebook oldalunkon, vagy küldj emailt az info@limaaya.hu címre.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLA

További kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek számodra

Többféle utat választhatsz. Egyik lehetséges mód az intuíció: amikor a megérzéseid vezetnek, s egyszerűen csak tudod. Meglátod, és megkedveled. Vagy akár az ékszer választ ki téged, s pont azon a területen fog támogatni, ahol épp szükség van rá.

Egy másik módszer, amikor a szándékod, céljaid, pozitív elhatározásaid alapján döntesz, vagy akár az ásványok jótékony hatásainak tekintetében.

Szépségük, színük alapján is megtalálhatod, amelyek számodra vonzók, amelyek tetszenek.  

Bármelyik szempont alapján is választasz, az lesz számodra a megfelelő. Viselésükkel megtöltöd őket energiával, ettől válnak sajátoddá. Vedd a kezedbe, hangolódjatok egymásra, s olyan energiákkal töltöd fel, amelyek számodra szükségesek, fontosak, amilyen irányba szeretnéd, hogy változzon az életed, amilyen célt el szeretnél érni vele.

Az ásványékszerekkel kiemelt figyelemmel kell bánni a kézi csomózási technika, valamint az ásványkövek különleges tulajdonságai miatt.

Ékszerdobozban, vagy a tasakjában érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Fürdés és zuhanyzás előtt mindig el kell távolítani őket.

A malák bojtjait semmiképpen se érje víz, ne próbáld meg kifésülni.

Tisztítására és feltöltésére a legalkalmasabb a telihold és a nap fénye.

Kérünk, olvasd el a részletes Ékszerápolási útmutatónkat.

Amennyiben bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

Kérünk, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Ápolás és tárolás menüpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön.

A márka szépsége, hogy minden egyes darab kézzel készül, ezért a különböző ékszerek máshogy nézhetnek ki. Az ásványkövek valódi, természetes voltuk miatt forma, alak, szín és méret tekintetében eltérhetnek egymástól és a képen látottaktól.

 

Az alapanyagokat és összetevőket gondosan kiválasztott nagykereskedésekben szerezzük be, ezzel biztosítva a magas minőséget, s az ásványok természetes, valódi mivoltát.

A kollekció megalkotása tudatosan, az ásványkövek jótékony hatásainak figyelembevételével történik.

A megfelelő körülmények megteremtésével, a legnagyobb szeretettel, gondos odafigyeléssel és precizitással dolgozunk.

Minden teremékünk egyedi tervezésű, amelyet kézzel készítünk. Minden termékünk a Limaaya márkához tartozó védett termék. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel az alkotói folyamat során.

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is.

Ékszerdobozunk bio műanyag és ékszertasakunk 100% pamutvászon anyagból készült.

Termékeink kiegészítőinek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai kisvállalkozókat, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító kézműves alkotókat és termékeiket.

Környezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra számotokra.