Power Woman csipke achát, ónix, magnezit mala

18 590 Ft

Kézzel készült, csomózott 108 szemes mala 6mm csipke acháttal, magnezittel, ónixszal, magnezit guruszemmel, és fekete színű bojttal.

Csipke achát: Az achát egy földelő ásványfajta, tisztító hatású, és harmóniát hoz az elmének, testnek és léleknek egyaránt. Erősíti a tisztánlátást és az emberismeretet.  Nyugtató hatású, segít a belső düh gyógyításában, és bátorságot ad az újrakezdéshez. Erőt és bátorságot ad, ezen kívül segít az önelfogadásban, valamint az önmagunk igazának kimondásában, a félelmek feldolgozásában. Stabilizáló és erősítő hatásáú kő. Elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket. A gyökércsakra köve. Kiegyensúlyozottságot biztosít, segít a negatív érzelmek feloldásában.

Magnezit: Nyugtatóan hat, ellazít, stresszcsökkentő hatású, valamint javítja a stresszkezelő képességeinket. A békés állapot megteremtésében támogat. Igazi életigenlő kő, lendületet ad az élet nehézségeinek leküzdésében. Fokozza a lelki terhelhetőséget, türelmesebbé tesz. Elősegíti a lelki görcsök oldását. Támogat bennünket önmagunk elfogadásában és szeretetében. Fáradtság esetén visszaadja az energiát. A szívcsakra köve. Fokozza a szeretetet mind mások, mind önmagunk felé. A feltétel nélküli szeretet gyakorlásában támogat. Nagy hatással van az elmére, segíti a méregtelenítést. Kitűnő kö meditációhoz és relaxációhoz.

Ónix: Ellensúlyozza, földeli és elnyeli a negatív energiákat, és utat enged a pozitív energiaáramlásnak. Az önmegvalósítás kövének tartják. Segíti a céljaink elérését, s erőt ad a problémák utáni továbblépéshez. Erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet, ezáltal az önmegvalósítás kövének is hívják. Növeli a koncentrációt, serkenti a gondolkodást, valamint a logikát, és a helyes döntések meghozatalára sarkall. Segít, hogy önnön sorsod ura légy, hiszen segítségével tisztábban látod, mi áll még előtted. Segít a dolgok, valamint a régi, számodra már nem hasznos kapcsolatok elengedésében. Védelmező, stabilizáló kő, a gyökércsakra köve, egyensúlyt hoz életünkbe.

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és orvosi kezelések helyettesítésére. Viselője teljes felelősséget vállal az általuk hozott eredményekért.*

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10 000 Ft felett

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 10 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Számunkra te vagy a legfontosabb, így bátran kereshetsz minket, válaszolni fogunk. Írj üzenetet facebook oldalunkon, vagy küldj emailt az info@limaaya.hu címre.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLA

További kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek számodra

Többféle utat választhatsz. Egyik lehetséges mód az intuíció: amikor a megérzéseid vezetnek, s egyszerűen csak tudod. Meglátod, és megkedveled. Vagy akár az ékszer választ ki téged, s pont azon a területen fog támogatni, ahol épp szükség van rá.

Egy másik módszer, amikor a szándékod, céljaid, pozitív elhatározásaid alapján döntesz, vagy akár az ásványok jótékony hatásainak tekintetében.

Szépségük, színük alapján is megtalálhatod, amelyek számodra vonzók, amelyek tetszenek.  

Bármelyik szempont alapján is választasz, az lesz számodra a megfelelő. Viselésükkel megtöltöd őket energiával, ettől válnak sajátoddá. Vedd a kezedbe, hangolódjatok egymásra, s olyan energiákkal töltöd fel, amelyek számodra szükségesek, fontosak, amilyen irányba szeretnéd, hogy változzon az életed, amilyen célt el szeretnél érni vele.

Az ásványékszerekkel kiemelt figyelemmel kell bánni a kézi csomózási technika, valamint az ásványkövek különleges tulajdonságai miatt.

Ékszerdobozban, vagy a tasakjában érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Fürdés és zuhanyzás előtt mindig el kell távolítani őket.

A malák bojtjait semmiképpen se érje víz, ne próbáld meg kifésülni.

Tisztítására és feltöltésére a legalkalmasabb a telihold és a nap fénye.

Kérünk, olvasd el a részletes Ékszerápolási útmutatónkat.

Amennyiben bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

Kérünk, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Ápolás és tárolás menüpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön.

A márka szépsége, hogy minden egyes darab kézzel készül, ezért a különböző ékszerek máshogy nézhetnek ki. Az ásványkövek valódi, természetes voltuk miatt forma, alak, szín és méret tekintetében eltérhetnek egymástól és a képen látottaktól.

 

Az alapanyagokat és összetevőket gondosan kiválasztott nagykereskedésekben szerezzük be, ezzel biztosítva a magas minőséget, s az ásványok természetes, valódi mivoltát.

A kollekció megalkotása tudatosan, az ásványkövek jótékony hatásainak figyelembevételével történik.

A megfelelő körülmények megteremtésével, a legnagyobb szeretettel, gondos odafigyeléssel és precizitással dolgozunk.

Minden teremékünk egyedi tervezésű, amelyet kézzel készítünk. Minden termékünk a Limaaya márkához tartozó védett termék. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel az alkotói folyamat során.

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is.

Ékszerdobozunk bio műanyag és ékszertasakunk 100% pamutvászon anyagból készült.

Termékeink kiegészítőinek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai kisvállalkozókat, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító kézműves alkotókat és termékeiket.

Környezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra számotokra.