Tigrisszem, ónix, lávakő férfi karkötő

5 290 Ft

Kézzel készült, speciális gumis damilra fűzött karkötő 8mm tigrisszemmel és matt ónixszal.

Tigrisszem: Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Segít a tervezésben, a továbbhaladásban, az álmaink megvalósításában. Meditációs kő, erősíti a harmadik szemet, azaz segíti a megérzéseinket, erősíti az intuíciós képességeinket. Erőt, akaratot, bátorságot és önbizalmat ad, vigaszt nyújt megpróbáltatások idején. Segít koncentrálni, csillapítja és helyreigazítja az elmét.  Segítségével megértjük, mik azok a problémák, amelyek blokkot okoznak az életünkben. Viselve vagy magunknál hordva egész nap védelmet nyújt a negatív energiák ellen. A napfonat csakra köve, segít eloszlatni a félelmet és kétségbeesést. Figyelmeztetés: Savakra érzékeny. Soha ne viseljük egy hétnél hosszabb ideig, mert tartós viselése esetén akadályozza az energiaáramlást a testben. Tartsunk kisebb szüneteket viselése közben.

ÓnixEllensúlyozza, földeli és elnyeli a negatív energiákat, és utat enged a pozitív energiaáramlásnak. Az önmegvalósítás kövének tartják. Segíti a céljaink elérését, s erőt ad a problémák utáni továbblépéshez. Erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet, ezáltal az önmegvalósítás kövének is hívják. Növeli a koncentrációt, serkenti a gondolkodást, valamint a logikát, és a helyes döntések meghozatalára sarkall. Segít, hogy önnön sorsod ura légy, hiszen segítségével tisztábban látod, mi áll még előtted. Segít a dolgok, valamint a régi, számodra már nem hasznos kapcsolatok elengedésében. Védelmező, stabilizáló kő, a gyökércsakra köve, egyensúlyt hoz életünkbe.

 

Lávakő: A gyökércsakra köve, mely stabilitást ad, biztonságérzetet és sokkal pozitívabb életszemléletet hoz neked. Aktiválja belső erőtartalékaid, fokozza a kitartásod és a magabiztosságod. Segít változtatásokat véghezvinni az életedben és tiszta gondolkodást, megértést hoz. Segít félelmeid megsemmisítésében, elűzi a pesszimista gondolatokat. Földelő tulajdonságú, ezáltal az érzelmek megnyugtatására képes. Társad lesz az átalakulás és a megújulás során, utat mutat. Erősíti kreativitásod, ösztönzi a szellemi szabadságod, elősegíti a belső békéd. Motiváló és inspiráló kő. Energizáló, méregtelenítő hatása van, biztosítja az egyensúlyt a szervezetben. A lávakő a vulkanikus kőzetek családjába tartozik. Évszázadok óta alkalmazzák gyógyító, energetizáló és erőt adó hatása miatt. Használják masszázsokhoz is felhevítve, mely oldja a stresszt, lazítja az izmokat. Meditáláshoz kiváló.

Hogyan add meg a karkötőd méretét?

Mérd le szorosan, ráhagyás nélkül a csuklódat, majd ezt a méretet add meg számunkra. Mi ebből tudni foguk, mekkora karkötő készüljön neked. Kisebb, közepes/átlagos és nagyobb csuklóméret is választható.

 

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és orvosi kezelések helyettesítésére. Viselője teljes felelősséget vállal az általuk hozott eredményekért.*

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10 000 Ft felett

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 10 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Számunkra te vagy a legfontosabb, így bátran kereshetsz minket, válaszolni fogunk. Írj üzenetet facebook oldalunkon, vagy küldj emailt az info@limaaya.hu címre.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLA

További kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek számodra

Többféle utat választhatsz. Egyik lehetséges mód az intuíció: amikor a megérzéseid vezetnek, s egyszerűen csak tudod. Meglátod, és megkedveled. Vagy akár az ékszer választ ki téged, s pont azon a területen fog támogatni, ahol épp szükség van rá.

Egy másik módszer, amikor a szándékod, céljaid, pozitív elhatározásaid alapján döntesz, vagy akár az ásványok jótékony hatásainak tekintetében.

Szépségük, színük alapján is megtalálhatod, amelyek számodra vonzók, amelyek tetszenek.  

Bármelyik szempont alapján is választasz, az lesz számodra a megfelelő. Viselésükkel megtöltöd őket energiával, ettől válnak sajátoddá. Vedd a kezedbe, hangolódjatok egymásra, s olyan energiákkal töltöd fel, amelyek számodra szükségesek, fontosak, amilyen irányba szeretnéd, hogy változzon az életed, amilyen célt el szeretnél érni vele.

Az ásványékszerekkel kiemelt figyelemmel kell bánni a kézi csomózási technika, valamint az ásványkövek különleges tulajdonságai miatt.

Ékszerdobozban, vagy a tasakjában érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Fürdés és zuhanyzás előtt mindig el kell távolítani őket.

A malák bojtjait semmiképpen se érje víz, ne próbáld meg kifésülni.

Tisztítására és feltöltésére a legalkalmasabb a telihold és a nap fénye.

Kérünk, olvasd el a részletes Ékszerápolási útmutatónkat.

Amennyiben bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

Kérünk, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Ápolás és tárolás menüpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön.

A márka szépsége, hogy minden egyes darab kézzel készül, ezért a különböző ékszerek máshogy nézhetnek ki. Az ásványkövek valódi, természetes voltuk miatt forma, alak, szín és méret tekintetében eltérhetnek egymástól és a képen látottaktól.

Az alapanyagokat és összetevőket gondosan kiválasztott nagykereskedésekben szerezzük be, ezzel biztosítva a magas minőséget, s az ásványok természetes, valódi mivoltát.

A kollekció megalkotása tudatosan, az ásványkövek jótékony hatásainak figyelembevételével történik.

A megfelelő körülmények megteremtésével, a legnagyobb szeretettel, gondos odafigyeléssel és precizitással dolgozunk.

Minden teremékünk egyedi tervezésű, amelyet kézzel készítünk. Minden termékünk a Limaaya márkához tartozó védett termék. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel az alkotói folyamat során.

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is.

Ékszerdobozunk bio műanyag és ékszertasakunk 100% pamutvászon anyagból készült.

Termékeink kiegészítőinek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai kisvállalkozókat, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító kézműves alkotókat és termékeiket.

Környezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra számotokra.