Zöld ombre szantálfa karkötő

5 290 Ft

Kézzel készült, speciális gumis damilra fűzött karkötő 8mm szantálfával, apatittal, aventurinnal, fekete és sötétzöld regalittal, jádéval és kambaba jáspissal és képjáspissal.

Apatit: Segíti az önkifejezést minden szinten, és egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi, mentális részeinket. Stabilizál, ösztönöz, önállóságra és céltudatosságra serkent. Az érdeklődés és nyitottság köve. Érdeklődővé, nyitottá, aktívvá tesz. Nyugtató hatású, oldja haraggal és a szorongással kapcsolatos problémákat. Csökkenti az agresszivitást, segít a harag feloldásában, és a megbocsájtásban. Oldja a blokkokat. Támogatja a tanulást, a tudás kiteljesedését, a kreativitást. A kék apatit az önelfogadásban, önbizalom építésében támogat. Spirituális képességeinket is felerősítheti. A torokcsakra köve. Kiváló meditációhoz is.

Aventurin: nyugalmat és egyensúlyt hoz, csillapítja az érzelmi stresszt. Azoknak ajánlott, akik nehezen nyitják meg szívüket. Segít a negatív gondolatok elűzésében, segít harmóniára lelni és újra megtalálni az életszeretetet. Az önbecsülés köve, rámutat belső értékeinkre, megmutatja, hogy mi tesz boldoggá. Magabiztosságot ad. Támogat abban, mit kell elengednünk, ami már nem szolgál minket. Érzelmi síkon támogat, valamint segítségedre lesz az akadályok elhárításában. Feledteti a gondjainkat. Szerencsehozó kőnek tartják, a Szívcsakra ásványa. Változások előtt erősít. Spirituális és mentális fejlődésre késztet, valamint támogatja energiaszintünk feltöltését. Kimerültség esetén frissítő hatású.

Jáde: Összpontosításra tanít és növeli koncentrációnkat, miáltal a pozitív energiákra tudunk figyelni. Segít összekapcsolódni az önmagunk által meghatározott szándékkal, és segít kiszűrni a nem kívánt, zavaró tényezőket. Elűzi a depressziót, a tudást, bőséget, tisztaságot szimbolizálja. Az élet szeretetére, valamint arra ösztönöz, hogy lássuk meg a megannyi szépséget a világban. A béke és szerencse kövének tartják, megnyugtatja az elmét. Visszaadja a belső békénket, harmóniát hoz az életünkbe. A bölcsesség, bátorság, igazság és szerénység jellemzi. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni saját utunkra. Segíti az új ötletek felszínre hozását, tenni akarásra ösztönöz. Segít megfogalmazni céljainkat, s erőt ad az elérésükhöz.

Jáspis: Támogatást nyújt stresszes időkben és konfliktusok során. Önmagunkkal szembeni őszinteségre, gyors gondolkodásra és a problémamegoldásra való hajlandóságra ösztökél. Védelmet nyújt és segít a yin-yang energiák kiegyensúlyozásában. Bátorságot és erőt ad a konfliktusok felvállalásához, segít leküzdeni az akadályokat és elérni céljainkat, álmainkat. Segít szembenézni a problémákkal, támogat a problémamegoldásban. Segít a gondolatok kitisztításában, nagyobb döntések előtt segít tisztán látni. Erősíti a pozitív energiákat, a belső melegséget. Lelkierőt ad és fokozza a kitartást. Összehangolja és tisztítja a csakrákat, földelő ásvány, elnyeli a negatív energiát. Stresszes életszakaszban támogat, nyugalmat hoz. Szenvedélyt, érzelmet, aktivitást hoz életünkbe. Élettel teli energiájával táplál, stabilizál. Úgy tartják, hogy aktivizálja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Stabilitást és egyensúlyt teremt. Támogat abban, hogy felfedezhessük saját belső utunkat. Elősegíti a mély meditációt.

Regalit: egy erős védelmező ásvány, amely elnyeli a negatív energiákat, a pozitívakat pedig megsokszorozza. Tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. Kitartóbbá teszi a viselőjét, és segíti a céljai megvalósulásához vezető úton. Stresszes időkben támogat, nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Úgy tartják, hogy az akaraterő, energia köve. Bátorságot ad, hogy félelem nélkül szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Dinamikussá, szellemileg frissé tesz. Erősíti az immunrendszert. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést. Valójában egy üledékes tengeri jáspisról van szó, így a jáspis tulajdonságai illenek rá.

Szantálfa: A szantálfa ez egyik legkülönlegesebb nyugtató, spirituális tulajdonságokkal bíró fa, mely sajátos, jótékony tulajdonságokkal rendelkezik. Illata stresszoldó, elűzi a negatív gondolatokat, s pozitív energiát biztosít. Csillapítja a fejfájást. Az ájurvéda évezredek óta használja számtalan betegség kezelésében és megelőzésében. Összekapcsolja, egyensúlyba hozza a csakrákat. Meditációs gyakorlatok közben segíti a képzeletet, tisztítja a harmadik szemet. Segít az egyénnek elmélyülni meditációs gyakorlatában. Megőrizve természetes szépségét, valódi illata soha nem illan el. „A hinduizmusban tradicionálisan szent faként tisztelik, vallási szertartások során használják. A buddhizmusban úgy vélik, hogy a szantálfa illata átalakítja az ember vágyait és segít fenntartani az ember éberségét a meditáció során. A hinduizmusban és az ájurvédában a szantálfáról úgy tartják, hogy az egyik legközelebb álló az istenihez. Így ez az egyik leggyakrabban használt növény a szent elemek között a hindu és védikus társadalmakban.”

Hogyan add meg a karkötőd méretét?

Mérd le szorosan, ráhagyás nélkül a csuklódat, majd ezt a méretet add meg számunkra. Mi ebből tudni foguk, mekkora karkötő készüljön neked. Kisebb, közepes/átlagos és nagyobb csuklóméret is választható.

 

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és orvosi kezelések helyettesítésére. Viselője teljes felelősséget vállal az általuk hozott eredményekért.*

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10 000 Ft felett

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 10 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Számunkra te vagy a legfontosabb, így bátran kereshetsz minket, válaszolni fogunk. Írj üzenetet facebook oldalunkon, vagy küldj emailt az info@limaaya.hu címre.

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLA

További kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek számodra

Többféle utat választhatsz. Egyik lehetséges mód az intuíció: amikor a megérzéseid vezetnek, s egyszerűen csak tudod. Meglátod, és megkedveled. Vagy akár az ékszer választ ki téged, s pont azon a területen fog támogatni, ahol épp szükség van rá.

Egy másik módszer, amikor a szándékod, céljaid, pozitív elhatározásaid alapján döntesz, vagy akár az ásványok jótékony hatásainak tekintetében.

Szépségük, színük alapján is megtalálhatod, amelyek számodra vonzók, amelyek tetszenek.  

Bármelyik szempont alapján is választasz, az lesz számodra a megfelelő. Viselésükkel megtöltöd őket energiával, ettől válnak sajátoddá. Vedd a kezedbe, hangolódjatok egymásra, s olyan energiákkal töltöd fel, amelyek számodra szükségesek, fontosak, amilyen irányba szeretnéd, hogy változzon az életed, amilyen célt el szeretnél érni vele.

Az ásványékszerekkel kiemelt figyelemmel kell bánni a kézi csomózási technika, valamint az ásványkövek különleges tulajdonságai miatt.

Ékszerdobozban, vagy a tasakjában érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Fürdés és zuhanyzás előtt mindig el kell távolítani őket.

A malák bojtjait semmiképpen se érje víz, ne próbáld meg kifésülni.

Tisztítására és feltöltésére a legalkalmasabb a telihold és a nap fénye.

Kérünk, olvasd el a részletes Ékszerápolási útmutatónkat.

Amennyiben bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

Kérünk, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Ápolás és tárolás menüpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön.

A márka szépsége, hogy minden egyes darab kézzel készül, ezért a különböző ékszerek máshogy nézhetnek ki. Az ásványkövek valódi, természetes voltuk miatt forma, alak, szín és méret tekintetében eltérhetnek egymástól és a képen látottaktól.

Az alapanyagokat és összetevőket gondosan kiválasztott nagykereskedésekben szerezzük be, ezzel biztosítva a magas minőséget, s az ásványok természetes, valódi mivoltát.

A kollekció megalkotása tudatosan, az ásványkövek jótékony hatásainak figyelembevételével történik.

A megfelelő körülmények megteremtésével, a legnagyobb szeretettel, gondos odafigyeléssel és precizitással dolgozunk.

Minden teremékünk egyedi tervezésű, amelyet kézzel készítünk. Minden termékünk a Limaaya márkához tartozó védett termék. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel az alkotói folyamat során.

Mindannyiunk számára fontos a környezetvédelem, ezáltal igyekszünk minél több környezetbarát anyagot felhasználni a munkánk során, így ezzel egyidőben próbáljuk minimalizálni a felhalmozódó szemét mennyiségét is.

Ékszerdobozunk bio műanyag és ékszertasakunk 100% pamutvászon anyagból készült.

Termékeink kiegészítőinek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk a hazai kisvállalkozókat, ezáltal előnyben részesítjük az egyedinek számító kézműves alkotókat és termékeiket.

Környezetbarát csomagolásban kerülnek kiszállításra számotokra.