RITUÁLÉ CSOMAGOK

NEW MOON RITUALE BOX

A Te testi-lelki-szellemi jóllétedért. Mégpedig a Holdhoz igazítva. Miért? Mert a Hold ciklikussága misztikus hatást gyakorol a női energiákra. Ahogy a Hold változik, úgy változunk mi is. Az Újhold a kezdet, mérhetetlen lehetőséget rejt magában.

Tökéletes alkalom magad mögött hagyni, ami már nem szolgál téged, s meghatározni és megerősíteni szívből jövő szándékaidat.

Egy varázslatos rituálé keretén belül megteremtheted számodra, s magasabb szintre emelheted ennek megélését. Készen állsz? Gyere velem.

Célunk, hogy rituáléinkkal inspiráljunk a tudatosság felé vezető úton, céljaid elérése érdekében, hogy olyan életet élj, amelyet igazán szeretnél. Egy szokás kialakításával megismerheted Önmagad, harmonikussá teheted életed, egyben lehetőség a testi-lelki-szellemi öngondoskodás megteremtésére.

New Moon Rituale Box

24 900 Ft

New Moon Rituale Box SMALL

Elfogyott

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10 000 Ft felett

A termékeket 10 000 Ft felett ingyenesen szállítjuk házhoz Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel.