Egyéni konzultáció

16 000 FT (AAM) (1 ALKALOM: 60 PERC)

Értő figyelemmel és gyakorlati tanácsokkal

Úgy érzed, elakadtál, s nem tudod, hogyan valósítsd meg a kitűzött céljaid, nem jutsz egyről a kettőre a rutinok, öngondoskodás, halogatás és nehézségek kapcsán? Hiába teszel meg mindent, nem érzed az eredményét és egyhelyben toporogsz, vagy feladod?

Szeretnél elindulni az úton, de nem tudod, hogyan kezdj neki és mikor? Ha az idő és a kitartás, önbizalom hátráltat és szükséged van egy segítő kézre, itt vagyok. Az 1:1-es egyéni konzultációkon rád fókuszálva olyan iránymutatást kapsz, amellyel valóban haladhatsz és lépésről-lépésre tudsz előre tervezni.

A tanácsadás után kiegészítő anyagokkal segítelek és tippeket is adok a tervezéshez, hogy még következetesebb legyen a haladásod.

Az egy órás konzultáció keretén belül az igényeid alapján átbeszéljük, melyek számodra a leghasznosabb mindfulness technikák, hogyan működnek, és mire figyelj a tervezésnél.

1:1 konzultáció, 1×60 perc időtartamban. (kérés esetén bővíthető, választott óraszámban)

Online találkozó, google meet formájában

Kiegészítő anyagokkal segítelek a konzultáció után.

Ötleteket, tippeket adok.

A SHOP TERMÉKEIRE 20% KEDVEZMÉNY: egyszer beváltható

MIT KAPSZ, AMITŐL ALAPJAIBAN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED MINŐSÉGE?

Egy teljesen rád szabott mindfulness stratégiát és ami még fontosabb, egy gondolkodásmódot, hogy kihasználva a szuperképességeidet és erőforrásaidat, magabiztosan és könnyedén lépdelj előre a megvalósítás során.

A közös munka folyamata

01

KAPCSOLATFELVÉTEL

02

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

03

ONLINE TALÁLKOZÓ

Kedves Szavak

HA SZERETNÉL VELEM DOLGOZNI, DE MÉG BIZONYTALAN VAGY, PONTOSAN MIRE IS VAN SZÜKSÉGED, …

Írj nyugodtan, és segítek. Ha bármilyen kérdésed felmerül, itt érhetsz el: info@limaaya.hu

Vagy egy rövid, 20 perces díjmentes beszélgetés keretén belül csak meséld el, hol tartasz most, s megnézzük, mi legyen a következő lépés.