MENTORPROGRAM

Mindful Manifest

AHOL A VÁGYOTT VÍZIÓID ÉLETRE KELNEK

kézbeveszed életed irányítását, kialakítod a saját manifesztációs rutinodat és összekapcsolod szándékaidat a jövőbeni céljaiddal.

Készen állsz egy olyan életre, amire mindig is vágytál?

Egyéni 1:1-es mentorprogram Neked

Ha egy bátor, tudatos nő vagy, aki a saját értékrendje szerint akar élni, amelyhez minden megvan benne, s ezért természetesen mindent meg is tesz. Aki készen áll a változásra, felfedezni Önmagát és kialakítani a napi manifesztációs rutinját egy könnyed, autentikus, jobb életért.

Indulj el a céljaid megvalósításának útján velem.

Ez egy igazán misztikus nap ahhoz, hogy újra elindulj, s tegyél valamit az álmaidért. Nem igaz?

Gyere velem

MIT KAPSZ, AMITŐL ALAPJAIBAN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED MINŐSÉGE?

Egy teljesen rád szabott mindfulness stratégiát és ami még fontosabb, egy gondolkodásmódot, hogy kihasználva a szuperképességeidet és erőforrásaidat, magabiztosan és könnyedén lépdelj előre a megvalósítás során.

Minden megvan benned hozzá

Mindfulness tervezés

A jelen pillanatainak megélésével, a fókusz gyakorlatokkal, pozitív szokások kialakításával megalapozod a stresszmentesebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb hétköznapjaidat.

Belső erő & Bátorság

A Mindshift módszerrel támogatod a pozitív gondolkodásmódodat, az öngondoskodás rutinokkal az autentikus, boldog éned felfedezését. 

Iránymutatás, úton tartás

Nem kell egyedül végigcsinálnod. A tanulási folyamat végére megtanulsz döntéseket hozni, tervezni, priorizálni, fókuszálni és kis lépésekben haladni. Lendületet, inspirációt, energiát és gyakorlati tudást kapsz, ami maximálisan az úton tart.

Mindful Manifest

Mit szólnál ahhoz, ha játszva elsajátítanád a manifesztáció minden fortélyát, hogy végre magabiztos saját lábakon állj, és kérdés nélkül egyedül is végig tudj haladni a célodhoz vezető úton, és érd el mindazt, amit kitűztél magad elé. 

Tarts velem, és megtanítom Neked, hogy hogyan hagyj fel egy életre a negatív, önszabotáló gondolatokkal, hogyan légy erős megvalósító és mit tegyél azért, hogy a vágyott víziód életre keljen, görcsös hajszolás és rohanás nélkül, kiegyensúlyozottan.

A céljaid kitűzésétől eljutunk odáig a közös alkalmak során, hogy pontosan tudod majd, mit és hogyan szeretnél elérni, milyen területeken, milyen eszközökkel, hogyan nézz szembe az elakadásokkal, mi lesz a megvalósító stratégiád, és még a work-life balance összhangjára, a mentális egészségedre is figyelmet fordítunk.

Szia, Liz vagyok. A közös munka során átadom neked azokat a tippeket és nézőpontokat, amelyek nekem segítettek akkor, amikor céljaim megvalósításának küszöbén álltam, kiégés utáni életmódváltást követően szakmát váltottam, rengeteget tanultam, majd önbizalomhiánnyal küzdve és félelemmel a szívemben tettem a dolgom, hogy végre olyan életet élhessek, amire mindig is vágytam.

Az a célom, hogy az időhiány, a kudarcok, vagy az önismeret hiánya ne szabjanak gátat az álmaid elérésének.

Neked is szívesen megmutatom, hogyan tudtam a semmiből elindítani és felépíteni kisgyermek mellett a vágyott életemet. Legyen szó akár az online, helyfüggetlen vállalkozásomról, az életmódváltásomról, a versenyzésben elért eredményeimről, vagy akár a hivatásomról.

Az elmúlt években alaposan körüljártam a nők mentális és lelki nehézségeit és akadályait, s a kudarctól való félelem, a belső erő és kitartás hiánya, az önbizalomhiány okozta elengedés, illetve az idő és fókusz problémák fej-fej mellett haladnak.

Ha együtt dolgozunk, nemcsak abban leszel biztos, hogy milyen eszközöket és feladatokat építs be a napi rutinodba, de tisztán látod az utat is, hogy a célodat milyen lépéseken haladva érheted el.

Ezt fogom megtanítani neked, amikor együtt dolgozunk: kialakítani és megszilárdítani a módszereket, amik segítségével számodra is varázslattá válik a teremtés.

Van egy különleges álmod, de folyton elakadsz a megvalósítással?

Még, ha nehézségek is állnak az utadban, sem kell lemondani a vízióidról. Tény azonban, ha az eredményt látni szeretnéd, ahhoz nem elég néha nekilátni és az intuíciódra hagyatkozva tervezgetni, hanem igenis következetesen és tudatosan tenni kell.

Nincsen sem végleges, sem univerzális megoldás, ami mindenkinek egy csapásra segítséget nyújt. Van viszont egy lépésről lépésre, tapasztalatokból és szaktudásból kialakított út, amire érdemes rálépni.

Láttam és látom milyen a kezdetektől nekilátni, ahogy azt is, hogy milyen évek után is elveszettnek érezni magunkat és megtorpanni.

Válts perspektívát, hagyj fel a kifogásokkal, hogy miért nincs időd, vagy erőd.

A mentorprogram során hétről-hétre kristályosodik ki a célodhoz vezető út, tűnnek el az akadályok, és a segítségemmel olyan kontroll alatt haladhatsz, amely során nem tévedhetsz el.

TUDOM, HOGY KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA!

Már minden a kezedben van ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél.

Megmutatom, hogy hogyan használd.

Mostanában mégis úgy érzed, hiányzik az életedből ...

A belső erő, a fókusz, az irány, az egyensúly, ami igazán szolgálhatná a víziódat.

Tudom, mit érzel.

Segítek kialakítani és fenntartani a mindfulness öngondoskodás rutinodat és egy olyan fajta pozitív gondolkodásmódot, hogy önmagad jobb verziójává válhass, egy könnyedebb és autentikusabb élet érdekében.

Az úton tartalak és amikor már magabiztos saját lábakon állsz, napi akár 10 percben önállóan is tudsz tervezni a számodra legmegfelelőbb eszközökkel és technikákkal.

Mielőtt azt mondanád, hogy ez neked úgysem fog sikerülni, inkább neki sem állok, tudnod kell, hogy 6 éve még egy multinál ültem a kiégés szélén, nem látva a menedzseri teendőktől.

Pontosan tudom, hol keressem a megoldást a problémákra az induló vagy nehézkesen haladó manifesztációs folyamatokban. Hiszen az ügyfeleim is pontosan ezekre keresték a megoldást, mielőtt elkezdtük a közös munkát. Saját magunknak is le kell követni mindazt a növekedést, amit időközben elérünk.

Önismeret és a lehetőséget adó technikák nélkül igen nagy a veszteni valónk, tervezés nélkül pedig nem tudunk lépést tartani a folyamatosan felmerülő akadályokkal szemben.

Láttam és tapasztaltam, mekkora eredménybeli növekedést ad, ha segítő kézzel együtt haladhatsz. Nem beszélve az érzésről, amikor viszont látod önmagadat egy bátor, kitartó, türelmes és stresszt pozitívan kezelő személyiségként, aki átlendül az akadályokon.

Ezért lettem manifesztációs mentor mindfulness eszközökkel, hogy lelket öntsek a víziód életre keltésébe. Segítek visszatalálni a céljaidhoz.

Itt az idő, hogy elindulj az úton.

Végre egy tudatos napi rutint szeretnél, de nem sikerül a mindennapjaid részévé tenni?

Megmutatom a legszebb szokásokat a jóllétedért és a céljaid eléréséért. Mindfulness technikák és wellbeing gyakorlatok, azokra a napokra is, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, nyomaszt a sok teendő és a kétségeid. Hogy igenis legyen akár csak 10 perced önmagadra.

Itt az idő, hogy felébreszd a belső erődet, amely segít kihozni belőled a magabiztos, tudatos Megvalósítót!

Gyere, nézd meg, milyen megoldásokkal tudok segíteni Neked!

Vágysz rá, hogy rendben légy önmagaddal, hogy érezd, jó irányba haladsz? Szeretnéd az önismeretedet, öngondoskodási rutinodat fejleszteni, a mindennapjaid részévé tenni?

Szeretnéd önmagadat s a célodat fókuszba helyezni?

OKÉ, RENDBEN! DE MÉGIS HOGYAN?

Máris mutatom

CÉLJAID KITŰZÉSE

Itt az ideje tisztán látni a az életedben rejlő erőforrásokat, képességeket és a felszín alatt rejlő kincseket. A program során nem csak felszínre hozzuk ezeket, hanem képes leszel használható energiává alakítani és tudatos tervezésre használni az ötleteidet.

A FOLYAMAT KIDOLGOZÁSA

Személyre szabottan, apró lépésekkel haladva építjük fel a megvalósítási folyamatot. Tudatosítod erősségeidet és felépíted a pozitív mindset világodat. Segítek elintegetni a kudarc és az önszabotázs kifejezéseket, helyette megtanulod az elmédet irányítani. 

TERVEZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS

Operatívan haladsz, gyakorlati lépésekkel, mindfulness és időmenedzsment technikákkal. Lehetsz szívvel-lélekkel büszke minden egyes apró lépésedre, mert az tetőtől talpig a saját kidolgozott stratégiádon alapszik. Szintet lépünk, könnyed megoldásokat és örömteli jelent, majd egy boldog, jobb, autentikus jövőt tervezünk.

Miért fontosak a sablonok, útmutatók és kiegészítő anyagok?

Munkám során hamar egyértelművé vált az útmutatók, tervezők szükségessége, így a mentorprogramom mellé sablonok, táblázatok készültek, amik nem csak vonalvezetőként, de inspirációnak is tökéletesek. Imádom a mindfulness online anyagokat, mindig újabb-és újabb munkafüzettel készülök.

Önállóan, a konzultációk után is könnyedén tudod használni őket. Segítségükkel könnyedén beépítheted a napodba a rutinokat, írhatsz a hálanaplódba, követheted szokásaidat, megtervezheted a napjaidat, megismerheted az ásványok tulajdonságait.

Mi lesz a kezedben a program végén?

A konzultációk után önállóan használható anyagokkal segítelek, így azonnal a gyakorlatba ültetheted és folytathatod.

„Micsoda vibrálás, micsoda energia! Zseniális! Nagyon-nagyon felfokozott szintre kerülök minden egyes alkalommal. Hiszem, hogy ha beleteszem magam, akkor kirobbanó dolgokat hozhatunk létre! Érzem, hogy zseniális energiák pezsegnek továbbra is, ezzel olyat tudunk alkotni, hogy még a világűrből is látszani fog.  

”  

Ha azt akarod, hogy megváltozzon az életed

BÓNUSZKÉNT TIÉD LESZ

a Manifest Munkafüzet, a Fókusz Határidőnapló, egy inspiráló vászontáska, a Mindful Woman Box és egy szépséges Mala.

Számos gyakorlatba átültethető gyakorlattal és napi tervezőkkel, illetve kedvezményekkel a webshopban.

Nagyszerűen fogunk tudni együtt dolgozni, ha..

01

02

03

04

Egyéni, személyre szabott manifesztációs mentorprogram

Neked való a program, ha

NEM neked való a program, ha

Mire számíthatsz nálam?

S a végén ...

Nekik már segítettem

Készen állsz? Induljunk el együtt.

VÁLASZD KI A CÉLJAIDHOZ ÉS IGÉNYEIDHEZ LEGJOBBAN ILLŐ SZOLGÁLTATÁSOMAT.

Így tudunk együtt dolgozni

Mindful Manifest

BASIC

119 000 Ft helyett 59 500 Ft*

Mindful Manifest

EXTRA

143 000 Ft helyett 71 500 Ft*

*Az 50 %-os kedvezmény limitált létszámban, az első 6 jelentkező erejéig él, május hónapi indulással.

Utána várólistára jelentkezhetsz júniusra.

A csomagok esetén lehetséges a részletfizetés (2 részletben).

A fizetés átutalással és 8 napos fizetési határidővel történik.

Írj nyugodtan vásárlás előtt, illetve ha maradt még kérdésed, itt érhetsz el: info@limaaya.hu