Mindfulness, Wellness & Yoga Lifestyle

MALÁK, ÁSVÁNYKARKÖTŐK, KRISTÁLYOK ÉS RITUÁLÉ CSOMAGOK A HÉTKÖZNAPOKBAN

Tökéletes társad lehet meditációhoz, jógagyakorláshoz és hétköznapi megerősítésként, hogy az önmagaddal való kapcsolódásra fókuszálhass a mindfulness, önismeret és spiritualitás útján.

Ez egy igazán misztikus nap ahhoz, hogy újra elindulj, s tegyél valamit az álmaidért. Nem igaz?

Hadd segítsek!

Készen állsz, hogy a víziódból valóság legyen?

Liz vagyok. A Limaaya-val egy olyan egy eszköztárat hoztam létre, amely támogat abban, hogy a mai rohanó világban megtaláld önmagad, az egyensúlyod és tudd megélni a jelen pillanatait. Melletted áll a nehéz pillanatokban, erőt ad és általuk eljuthatsz ahhoz a célhoz, amelyek kitűztél magad elé.

Mivel könnyű elveszni és motiválni magad az álmaid megvalósításának útján, nemcsak eszközöket és online segédanyagokat adok a kezedbe, hanem a hamarosan induló mentorprogramom által olyan gyakorlatias lépéseken vezetlek végig, hogy számodra ne legyen többé kérdés a hogyan és a mikor.

Malák

Természetes, valódi ásványkövekből, csomózott technikával, kézzel készült 108 szemes mala nyakláncok szívvel-lélekkel és tiszta szándékkal.

Mindfulness

A tudatos jelenlét gyakorlásához eszközként szolgáló malák, ásványok segítenek fókuszálni, a belsőnkre figyelni, szokásaink kialakításához rituálékkal megteremtheted számodra, s magasabb szintre emelheted öngondoskodási rutinodat.

Mentális egészség

A mentális jóllét az egyik legalapvetőbb és legfontosabb emberi érték a mai modern túlpörgött világban. Test-lélek-elme egyensúlyának fenntartása.

Malák

Természetes, valódi ásványkövekből, csomózott technikával, kézzel készült 108 szemes mala nyakláncok szívvel-lélekkel és tiszta szándékkal.

Mindfulness

A tudatos jelenlét gyakorlásához eszközként szolgáló malák, ásványok segítenek fókuszálni, a belsőnkre figyelni, szokásaink kialakításához rituálékkal megteremtheted számodra, s magasabb szintre emelheted öngondoskodási rutinodat.

Mentális egészség

A mentális jóllét az egyik legalapvetőbb és legfontosabb emberi érték a mai modern túlpörgött világban. Test-lélek-elme egyensúlyának fenntartása.

Örülök, hogy itt vagy!

Téged támogatlak, hogy előhívd a belső erőd

A Limaaya nem egy tipikus átlagos ásványékszer webshop, hanem sokkal több annál, hiszen a hozzájuk kapcsolódó wellness életmód is nagy szerephez jut. A mindfulness, a manifesztáció és a jóga lifestyle oldaláról megközelítve építettem fel ezeknek a csodálatos ékszereknek a világát, ehhez pedig tökéletes keretet adnak a mai modern önismereti és öngondoskodás témák, illetve a tradicionális spirituális rituálék.

Küldetésemnek tartom, hogy ambiciózus, csodálatos nőket inspiráljak az önismeret felé vezető úton, ösztönözzem őket arra, hogy tudatosan éljék mindennapjaikat a mentális egészség és öngondoskodás érdekében. Mindezt a malák, ásványkarkötők, rituálé csomagok, valamint mindfulness online anyagok támogatásával.

Island Spirit Mala

Mindent megteremthetsz, amit megálmodtál magadnak, csak szabadon szárnyalj. 

Az Island Spirit Mala a regalittal, jádével és holdkővel elhozza Számodra a csodálatos spirituális szigetek életérzését. Lelkedben érezheted az erőt ahhoz, hogy kiszakadj a hétköznapok mókuskerekéből, s tegyél magadért, a jóllétedért nap, mint nap.

Viselésével minden pillanatban emlékeztet arra, hogy minden lehetséges.

Az öngondoskodás rutinod eszközei

Az öngondoskodás rutinod eszközei

ÁSVÁNYKARKÖTŐK

PALO SANTO

Mindful Manifest

Szándékmeghatározással lépésről-lépésre a céljaidért, intuitív autentikussággal és mindful tervezéssel.

Hiszek a mindfulness és az ásványok együttes erejében. 

Hiszek abban, hogy a jóllét, az öngondoskodás új szintet nyer, egy magasabb szintre emelve az öngondoskodás rutinodat, rendszerré alakítva az ásványok és mindfulness anyagok használatát. Jelenléttel és szeretettel. A mentális egészségedért. Az akadályok elhárításáért és a kiegyensúlyozott mindennapokért. Tudatosan. Szárnyalva. Tiszta szándékkal.

Hogy az így kialakított szokásaid által megismerd, aki valójában vagy.

Így tudsz velem fejlődni

ESZKÖZÖK A LEHETŐ  LEGJOBB ÉLETÉRT

Malák, ásványkarkötők, palo santo rituálé csomagok

MANIFESZTÁCIÓS MENTORPROGRAM

Elindult a jelentkezés az 1:1 egyéni 6 hetes személyre szabott manifesztációs mentorprogramra.

MINDFULNESS TUDÁSANYAGOK

Naplózáshoz, tervezéshez, ásványok és önmagad megismeréséhez

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Személyreszabott iránymutatás, ahol megteheted az első konkrét lépéseket céljaid megvalósításáért, mindfulness tervezéssel és az öngondoskodás rutinod magasabb szintre emelésével.

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ékszereket nagy odafigyeléssel és magas minőségű anyagok felhasználásával készítjük el, amely méltó az ékszereddel való különleges kapcsolatotok megőrzéséhez.

INGYENES SZÁLLÍTÁS    

A termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz 20 000 Ft felett Magyarország területén belül, a GLS futárszolgálat segítségével. 

FENNTARTHATÓSÁG

Az ékszeredet környezetbarát csomagolásban küldjük el számodra, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

KÉZZEL KÉSZÜLT

Minden darabot kézzel készítünk, gondosan kiválasztott valódi, természetes alapanyagokból, szeretettel. 

MIT KAPSZ, AMITŐL ALAPJAIBAN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED MINŐSÉGE?

„Azt választom, hogy a jövőt egy ragyogó ösztönző fényben lássam. Engedem, hogy a jó dolgok váratlanul és csodálatos módon jöjjenek hozzám.”

FEDEZD FEL AUTENTIKUSSÁGODAT!

Nagy változás lehet a szívünket követve kitartanunk önmagunk és a víziónk mellett, de mindenképpen megéri. Hiszem, hogy bármi megvalósítható, ha hajlandók vagyunk tenni érte.

Álmodd meg. Tervezd meg. Valósítsd meg. Töltsd meg szándékaiddal.

Amire számíthatsz nálam

Értő figyelem és szeretetteli szándék

Iránymutatásommal álmokat álmodunk, szándékainkat mozgósítjuk a mindfulness eszközeivel. Intuitívan és tudatos tervezéssel, lépésről-lépésre. Rutinkialakítással, öngondoskodással, rituálékkal.

Varázslat a jelenben, de még inkább benned. Egy könnyedebb, autentikusabb életért.

TI MONDTÁTOK

Az önismeret útján

Malák & Ásványok

Ha veled is előfordult, a legjobb helyen jársz.

A lélek ékszere

Mik azok a malák?

A malák a hétköznapi tudatos rutinkialakítás részeivé váltak az idők folyamán. A mai modern, rohanó világban, amikor az idő, a pillanat, a jelen és az énidő az egyik legnagyobb kincsünk, nem csupán meditáció alkalmával használhatjuk, hanem pozitív megerősítésként lelkünk, elménk és testünk számára.

Lehet, hogy megsokszorozza az energiádat, s elvezet a céljaidhoz, de az is lehet, hogy hitet és erőt ad számodra, s egy különleges ékszerként fog tündökölni a nyakadban, amelyet nagyon jó érzés viselni.

A limaaya ékszerek a malák tradícióját megőrizve, s ötvözve a mai modern világunkkal, támogatnak és megerősítenek abban, hogy  pozitív változást tapasztalhass az életedben.

Célom, hogy ékszereinkkel inspiráljunk a tudatosság felé vezető úton, céljaid elérése érdekében, hogy olyan életet élj, amelyet igazán szeretnél.

Fedezd fel a tudatosságra ösztönző gyöngyök világát, legyenek társaid a mindennapokon, hogy az így kialakított szokásaid által megismerd, aki valójában vagy.

Éld meg a jelent

Ásványok & Mindfulness

A jelenben lenni a legnagyobb kincs számunkra, mivel ilyenkor tudjuk igazán megélni önmagunkat és életünket.

Az ásványok azt hivatottak támogatni, hogy egyedi rezgéseik által pozitív energiájukkal a legnehezebb pillanatokban is stabil és kiegyensúlyozott maradhass.

Viselésükkel és használatukkal mentálisan és fizikailag is motiválnak és erősítenek a hétköznapokon, általuk egy igazi testi-lelki-mentális “jóllét” érzést tapasztalhatsz meg.

KÖVESS INSTAGRAMON

KÖVESS INSTAGRAMON